Vuokrattavat Toimitilat

Tältä sivulta löydät tietoa toimitilakiinteistöistämme pääkaupunkiseudulla. Kohdekohtaiset vapaat tai vapautumassa olevat toimitilat löydät esittelytekstin jälkeen olevista painikkeista. Voit myös selata kaikkia JMB Kiinteistöjen toimitiloja alla olevasta painikkeesta.  

Itälahdenkatu 15-17

Helsinki

Itälahdenkatu 15-17 on tyylikäs graniittilinna Lauttasaaren Vattuniemessä. Läpi talon ulottuva sisääntuloaula suurine ikkunoineen luo toimistokiinteistöön arvokkaan tunnelman. 

Talossa on tarjolla monen kokoisia toimistotiloja, myös pientoimistoja 1-4 hengen yrityksille. Talon kellarikerroksessa on lämmin pysäköintihalli ja pienvarastoja. Kohteessa on vuokrattavia neuvottelutiloja, auditorio sekä saunatilat.

Tähän kohteeseen on helppo tulla. Helsingin keskustaan kulkevan bussilinja 21:n pysäkki on talon välittömässä läheisyydessä. Samalla bussilla pääset Lauttasaaren metroasemalle muutamassa minuutissa. Pysäköintihallista tai pihalta on vuokrattavissa tarvittava määrä pysäköintipaikkoja. Itälahdenkadun varrella on myös maksuttomia 2h pysäköintipaikkoja.

Talon läheisyydestä löytyy runsaasti palveluita, kuten lukuisia lounasravintoloita, päivittäistavarakauppa, parturi-kampaamo ja kuntosali.

Kohteessa nyt vapaana toimitilaa , joka soveltuu sekä hammaslääkäri- että työterveysasema käyttöön. Tutustu alla eri tilankäyttöehdotuksiin

Itälahdenkatu 18

Helsinki

Itälahdenkatu 18 on neljästä eri rakennuksesta koostuva toimisto- /varastokiinteistö Helsingin Lauttasaaressa, Vattuniemessä. Kiinteistössä on vuokrattavana monipuolisia helposti muunneltavia toimistotiloja sekä varastotilaa. Suuret ikkunat tuovat valoisuutta tiloihin. 

Kohteessa on tavarahissi sekä pysäköintihalli, jossa on myös latauspisteet sähköautoille. Työmatkapyöräilijät on huomioitu omalla pyöräparkilla. 

Tänne pääset helposti Länsimetrolla sillä Lauttasaaren metroasema on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Bussit 21 ja 21B pysähtyvät myös parin sadan metrin päähän. Vattuniemen alue tarjoaa runsaasti lähipalveluita ja kiinteistön vieressä on useita viihtyisiä lounasravintoloita.     

Itälahdenkatu 20

Helsinki

IItälahdenkatu 20 tarjoaa monipuolisia toimitiloja  Lauttasaaren Vattuniemessä. Kohteen toimitilat ovat pääasiassa erikokoisia varastotiloja sekä muuntojoustavaa toimistotilaa. 

Kiinteistö on helposti saavutettavissa kaikkialta pääkaupunkiseudulta ja Lauttasaaren metroasemalle on lyhyt kävelymatka. Omalla autolla kulkevilla on mahdollisuus vuokrata autopaikkoja kiinteistön pihalta. Kohteessa on suosittu lounasravintola Borneo.

Itälahdenkatu 22 A

Helsinki

Suosittu toimistokohde, joka tarjoaa nykyaikaisia toimitiloja Vattuniemessä. Talon muodon ansiosta huoneistot ovat valoisia, läpi talon ulottuvia tiloja. Kohteessa toimii myös toimistohotelli, joka tarjoaa toimitilojen lisäksi kattavat liiketoiminnan tukipalvelut.

Itälahdenkatu 22 A on 4-kerroksinen toimistotalo, jonka kaikissa tiloissa on jäähdytys. Osan talon käyttösähköstä tuottaa katolla sijaitseva aurinkovoimala. Talossa on kattavat palvelut, kuten aulapalvelu, runsaasti vuokrattavia neuvottelutiloja, sauna, kuntosali sekä lounasravintola Pisara. Ravintolan kautta onnistuu myös kokoustarjoilut ja catering. Kellarikerroksessa sijaitsevat pysäköintihalli ja pyöräparkki, ja lisää parkkipaikkoja löytyy talon pihalta. Talon välittömästä läheisyydestä löytyy runsaasti lähipalveluita, kuten ravintoloita, ruokakauppa, parturi-kampaamo ja kuntosali. Helsingin keskustaan kulkevan bussilinja 21:n pysäkki on talon edessä ja Lauttasaaren metroasemalle on vain noin kymmenen minuutin kävelymatka (900 m). Myös bussit pysähtyvät metroaseman edessä.

Itälahdenkatu 22 B

Helsinki

Nykyaikainen ja viihtyisä toimistokiinteistö keskeisellä paikalla merellisessä Lauttasaaressa. Kohteessa on vuokrattavana pääasiassa erikokoisia toimistotiloja, mutta myös muutamia varastoja. Tämän kohteen valoisat tilat ovat muuntojoustavia ja voidaan muokata vuokralaisen toiveiden mukaisesti. 

Aikaisemmin Nokian omistuksessa ollut kiinteistö on rakennettu vuonna 1975 ja saneerattu täysin vuonna 1995. Kohteessa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys.

Toisessa kerroksessa toimii toimistohotelli jonka palvelut tukevat pienyrittäjän arkea. Kohteen toimitilat ovat pääasiassa erikokoisia varastotiloja sekä muuntojoustavaa toimistotilaa.  

Lämpimässä pysäköintihallissa on myös pyöräparkki sekä sähköautojen latauspisteitä. Lisäksi työmatkapyöräilijöille löytyvät suihkutilat ja pukuhuone.

Kiinteistössä toimii laadukas ja suosittu lounasravintola Loru.

Melkonkatu 26

Helsinki

Vuonna 1983 valmistunut toimisto- /tuotantokiinteistö hyvällä sijainnilla Lauttasaaressa. Kohteessa on tarjolla valoisaa ja modernia toimistotilaa, tuotantotilaa sekä monipuolista varastotilaa. Kohteen toimitilat muokataan vuokralaisen toiveiden mukaan ja käyttötarkoitukseen sopiviksi.

Viidennen kerroksen toimistohotellin suuremmat toimitilat soveltuvat erinomaisesti showroom-käyttöön. Samassa kerroksessa sijaitsee myös edullisia pientoimistoja sekä yhteiskäyttöinen taukotila ja neuvotteluhuone. Vuokraan kuuluu myös WiFi. 

Talossa on lämmin pysäköintihalli, josta pääsee henkilöhissillä ylempiin kerroksiin. Hallissa on myös sähköautojen latauspisteitä. Kiinteistön varusteluun kuuluvat mm. tilava tavarahissi sekä suuri saksi- ja siltanostin. Kiinteistön toinen sisäänkäynti sijaitsee Itälahdenkadun puolella (Itälahdenkatu 25).

Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet Länsiväylältä ja Kehä I:tä ja Lauttasaaren metroasemalle on lyhyt kävelymatka. Bussit 21 ja 21B pysähtyvät muutaman sadan metrin päähän. Lähialue tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja lähistöltä löytyy myös useita monipuolisia lounasravintoloita. 

Pohjantori

Espoo

Hyvien kulkuyhteyksien varrella Pohjois-Tapiolassa sijaitseva kauppakeskus Pohjantori tarjoaa eri kokoisia liike-, ravintola- sekä toimistotiloja.

Pohjantori on elinvoimainen ostoskeskus, jossa vuokralaiset viihtyvät. Kiinteistö sijaitsee vilkkaalla alueella Louhentiellä, Kalevalantien ja Pohjantien risteyksessä. Selkeälinjainen toimitilakiinteistö on rakennettu vuonna 1962. Vuokrattavaa pinta-alaa kohteessa on n. 1800 neliömetriä. Kohteessa toimii päivittäistavarakauppa, erikoisliikkeitä ja ravintoloita.
 
Pohjantorille on helppo tulla ja kiinteistön vieressä on runsaasti pysäköintipaikkoja. 
 
 

Yhteydenottolomake

Kiinnostuitko jostakin kohteestamme? Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, tai soittaa numeroon 040 867 8535, niin kerromme lisää.