Vuokrattavat Toimitilat

Tältä sivulta löydät tietoa toimitilakiinteistöistämme pääkaupunkiseudulla. Kohdekohtaiset vapaat tai vapautumassa olevat toimitilat löydät esittelytekstin jälkeen olevista painikkeista. Voit myös selata kaikkia JMB Kiinteistöjen toimitiloja alla olevasta painikkeesta.  

Itälahdenkatu 15-17

Helsinki

Itälahdenkatu 15-17 on tyylikäs graniittilinna Lauttasaaren Vattuniemessä. Läpi talon ulottuva sisääntuloaula suurine ikkunoineen luo toimistokiinteistöön arvokkaan tunnelman. 

Talossa on tarjolla monen kokoisia toimistotiloja, myös pientoimistoja 1-4 hengen yrityksille. Talon kellarikerroksessa on lämmin pysäköintihalli ja pienvarastoja.

Tähän kohteeseen on helppo tulla. Helsingin keskustaan kulkevan bussilinja 21:n pysäkki on talon välittömässä läheisyydessä. Samalla bussilla pääset Lauttasaaren metroasemalle muutamassa minuutissa. Pysäköintihallista tai pihalta on vuokrattavissa tarvittava määrä pysäköintipaikkoja. Itälahdenkadun varrella on myös maksuttomia 2h pysäköintipaikkoja.

Talon läheisyydestä löytyy runsaasti palveluita, kuten lukuisia lounasravintoloita, päivittäistavarakauppa, parturi-kampaamo ja kuntosali.

Itälahdenkatu 18

Helsinki

Itälahdenkatu 18 on neljästä eri rakennuksesta koostuva toimisto- /varastokiinteistö Helsingin Lauttasaaressa, Vattuniemessä. Kiinteistössä on vuokrattavana monipuolisia helposti muunneltavia toimistotiloja sekä varastotilaa. Suuret ikkunat tuovat valoisuutta tiloihin. 

Kohteessa on tavarahissi sekä pysäköintihalli, jossa on myös latauspisteet sähköautoille. Työmatkapyöräilijät on huomioitu omalla pyöräparkilla. Lauttasaaren metroasemalle on noin kymmenen minuutin kävelymatka. Lähistöltä löytyvät lounasravintolat sekä päivittäistavarakaupat.

Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet sekä Espoon että Helsingin suunnasta. Tähän kohteeseen pääset helposti Länsimetrolla sillä Lauttasaaren metroasema on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Bussit 21 ja 21B pysähtyvät myös parin sadan metrin päähän. Vattuniemen alue tarjoaa runsaasti lähipalveluita ja kiinteistön vieressä on useita viihtyisiä lounasravintoloita.     

Itälahdenkatu 20

Helsinki

IItälahdenkatu 20 tarjoaa monipuolista toimitilaa Lauttasaaren Vattuniemessä. Kohteen toimitilat ovat pääasiassa erikokoisia varastotiloja sekä muuntojoustavaa toimistotilaa. 

Kiinteistö on helposti saavutettavissa kaikkialta pääkaupunkiseudulta ja Lauttasaaren metroasemalle on lyhyt kävelymatka. Omalla autolla kulkevilla on mahdollisuus vuokrata autopaikkoja kiinteistön pihalta.

Kohteessa on suosittu lounasravintola Borneo

Itälahdenkatu 22 A

Helsinki

Suosittu toimistokohde, joka tarjoaa nykyaikaisia toimitiloja Vattuniemessä. Talon muodon ansiosta huoneistot ovat valoisia, lläpi talon ulottuvia tiloja. Kohteessa toimii myös toimistohotelli, joka tarjoaa toimitilojen lisäksi kattavat liiketoiminnan tukipalvelut.

IItälahdenkatu 22 A on 4-kerroksinen toimistotalo, jonka kaikissa tiloissa on jäähdytys. Osan talon käyttösähköstä tuottaa katolla sijaitseva aurinkovoimala. Talossa on kattavat palvelut, kuten aulapalvelu, runsaasti vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali ja lounasravintola Stonebase. Kellarikerroksessa sijaitsevat pysäköintihalli ja pyöräparkki. Lisää parkkipaikkoja on tarjolla talon pihalla.

Talon välittämästä läheisyydestä löytyy runsaasti lähipalveluita, kuten ravintoloita, ruokakauppa, kampaamo-parturi ja kuntosali. Helsingin keskustaan kulkevan bussilinja 21:n pysäkki on talon edessä ja Lauttasaaren metroasemalle on vain noin kymmenen minuutin kävelymatka (900 m). Myös bussit pysähtyvät metroaseman edessä. 

Itälahdenkatu 22 B

Helsinki

Nykyaikainen ja viihtyisä toimistokiinteistö keskeisellä paikalla merellisessä Lauttasaaressa. Kohteessa on vuokrattavana pääasiassa erikokoisia toimistotiloja, mutta myös muutamia varastoja. Tämän kohteen valoisat tilat ovat muuntojoustavia ja voidaan muokata vuokralaisen toiveiden mukaisesti. 

Aikaisemmin Nokian omistuksessa ollut kiinteistö on rakennettu vuonna 1975 ja saneerattu täysin vuonna 1995. Kohteessa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys. Kiinteistössä on oma laadukas ja suosittu lounasravintola Loru sekä lämmin pysäköintihalli vuokralaisille. Hallissa on myös pyöräparkki sekä sähköautojen latauspisteitä. Lisäksi työmatkapyöräilijöille löytyvät suihkutilat.

IItälahdenkatu 20 tarjoaa monipuolista toimitilaa Lauttasaaren Vattuniemessä. Toisessa kerroksessa toimii myös toimistohotelli jonka palvelut tukevat pienyrittäjän arkea. Kohteen toimitilat ovat pääasiassa erikokoisia varastotiloja sekä muuntojoustavaa toimistotilaa. 

Melkonkatu 26

Helsinki

Vuonna 1983 valmistunut toimisto- /tuotantokiinteistö hyvällä sijainnilla Lauttasaaressa. Kohteessa on tarjolla valoisaa ja modernia toimistotilaa, tuotantotilaa sekä monipuolista varastotilaa. Kohteen toimitilat muokataan vuokralaisen toiveiden mukaan ja käyttötarkoitukseen sopiviksi.

Viidennen kerroksen toimistohotellin suuremmat toimitilat soveltuvat erinomaisesti showroom-käyttöön. Samassa kerroksessa sijaitsee myös edullisia pientoimistoja sekä yhteiskäyttöinen taukotila ja neuvotteluhuone. Vuokraan kuuluu myös WiFi. 

Talossa on lämmin pysäköintihalli, josta pääsee henkilöhissillä ylempiin kerroksiin. Hallissa on myös sähköautojen latauspisteitä. Kiinteistön varusteluun kuuluvat mm. tilava tavarahissi sekä suuri saksi- ja siltanostin. Kiinteistön toinen sisäänkäynti sijaitsee Itälahdenkadun puolella (Itälahdenkatu 25).

Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet Länsiväylältä ja Kehä I:tä ja Lauttasaaren metroasemalle on lyhyt kävelymatka. Bussit 21 ja 21B pysähtyvät muutaman sadan metrin päähän. Lähialue tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja lähistöltä löytyy myös useita monipuolisia lounasravintoloita. 

Pohjantorin lIIKEkeskus

Espoo
Hyvien kulkuyhteyksien varrella Pohjois-Tapiolassa sijaitseva Pohjantorin liikekeskus tarjoaa eri kokoisia liike-, ravintola- sekä toimistotiloja. Pohjantori on elinvoimainen liikekeskus jossa vuokralaiset viihtyvät. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1962.
 
Pohjantorille on helppo tulla ja kiinteistön vieressä on runsaasti pysäköintipaikkoja. 
 
Tällä hetkellä kohteessa ei ole vapaita toimitiloja.

Yhteydenottolomake

Kiinnostuitko jostakin kohteestamme? Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, tai soittaa numeroon 040 867 8535, niin kerromme lisää.